fbpx

STRALEND & ENERGIEK LEVEN PROGRAMMA
Transformeer je drang naar controle en veiligheid in 4 maanden
naar meer plezier, vrijheid en levenslust

Ben jij de sensitieve, zorgzame vrouw die klaar is met jezelf klein te houden
en voor de veilige weg te kiezen,
en wil je meer plezier, vrijheid en levenslust in je leven?

Alleen herken jij je in één of meerdere van onderstaande situaties:

R

Je voelt je verre van energiek, eerder rusteloos en ontevreden met je leven ondanks dat je ‘aan de buitenkant’ alles voor elkaar hebt. De vraag ‘Is dit het nou?’ komt vaak genoeg voorbij in je gedachten. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat je de rest van je leven zo aangepast aan je omgeving blijft leven?

R

Of het nou thuis met je partner is, op je werk of in je vriendenkring: je voelt dat jij de vrolijke, spontane en stralende delen van jezelf onbewust een beetje onderdrukt omdat de algemene stemming serieus of bedrukt is. Inmiddels weet je niet beter en hoort die onderdrukking bij de persoon die je nu bent geworden.

R

Je kunt inmiddels heel goed dingen rationaliseren. Bijvoorbeeld je werk waar je eigenlijk niet de voldoening uit haalt of je relatie die al een tijd niet lekker loopt. Met gedachtes als “dit hoort er nou eenmaal bij” of “hij kan er niks aan doen” stop jij je gevoelens van onvrede weg. Een situatie die jij onbewust al jaren in stand houdt.

R

Je voelt je vaak eenzaam terwijl je genoeg lieve mensen om je heen hebt.Waar je energie van krijgt weet je eigenlijk niet meer. Machteloos voel jij je, omdat je niet weet hoe je hier verandering in kan brengen.

Je wilt jezelf niet langer klein houden. Het is tijd om je hart te volgen
en meer plezier en vrijheid te ervaren!

Je voelt dat je veel meer te bieden hebt dan dat je tot nu toe hebt laten zien. Je hebt je lang genoeg bescheiden en klein gehouden. Het kost je zo veel energie om je in te houden omdat jij je aanpast aan je omgeving. Je voelt aan alles dat het nu jouw tijd is om te genieten en in dienst te staan van jezelf. Je beseft ook dat je niet langer jouw positiviteit, humor en speelsheid wil verstoppen omdat jouw omgeving wat zwaarder aanvoelt.

Je verdient het ook om meer te genieten van het leven, er meer uit te halen. En het mooie is, als jij meer straalt en uit het leven haalt, profiteert je omgeving hier ook van mee!

Hoe doe je dat, genieten van het leven en meer uit het leven te halen?

Door verantwoordelijkheid te nemen. Over jezelf en je leven. Dus niet langer kiezen voor veiligheid en zekerheid en voor de bekende weg. Veilige keuzes halen nooit je volste potentie naar boven. Jouw verantwoordelijkheid nemen betekent dat je onderzoekt wat jij nodig hebt om je vrij en onbevangen te voelen, en daar naar te handelen. En dat je stopt met jezelf aan te passen aan je omgeving. Dat je stopt met kiezen voor zekerheid, dat je stopt met de  belangrijke zaken in je leven weg te rationaliseren. Dat jij alle ruimte geeft aan jouw hart om zo vanuit jouw hartsverlangen te leven.

En daar ben ik jouw coach voor! Ik leer je hoe je je verborgen kwaliteiten die te lang in de luwte zijn gestopt, weer volledig laat zien, zodat plezier en speelsheid weer een plek in je leven krijgen. Met als gevolg dat jij vanuit een diepe vertrouwen in jezelf keuzes maakt die goed voor jou zijn ongeachte je omgeving. Weer lekker gaat stralen!

Verantwoordelijkheid nemen

Ik weet hoe het is om je aan te passen aan wat anderen van je willen en jezelf weg te cijferen. Waarschijnlijk heb je vaak genoeg gedacht “mijn tijd komt wel, dit is maar een fase”. Uiteindelijk ben je alles waar je tegenaan loopt aan het ‘weg rationaliseren’. Zo deed ik dat ook. Totdat ik begreep dat ‘die tijd’ pas komt als jij zelf verantwoordelijkheid neemt- voor de situatie waarin je op dit moment zit, en voor de acties die nodig zijn om dat waar jij zo graag naar verlangt, te bereiken. Zolang jij je ongemakkelijke gevoelens blijft weg rationaliseren blijf je concessies doen ten koste van wie je echt bent. 

De eerste stap hierin is de bereidheid om vanuit oordeeloosheid en nieuwsgierigheid te onderzoeken wat jou in de weg staat om weer stralend en energiek door het leven te gaan. Hierin speelt je lichaam een sleutelrol. De hele dag door geeft jouw lichaam signalen af in de vorm van sensaties, rillingen of emoties. Door te leren bewust te worden van de signalen en de betekenis ervan, ga je steeds meer vanuit je gevoel je leven te leiden waardoor je meer energie en levenslust ervaart. Jij geeft jezelf de sleutelrol in JOUW leven!

Door te groeien in je bewustzijn sta jij jezelf toe om te groeien tot de krachtige, sterke persoon die je in wezen bent.

Die kracht heb ik in mezelf ook mogen ontdekken, en die zet ik in om jou te begeleiden in jouw zoektocht naar jezelf. Ik ben er voor jou om je te helpen onzekerheid en controle los te laten en je te leren hoe je op je gevoel kunt vertrouwen. Ik voel intuïtief en snel aan wat jou blokkeert om nog meer jezelf te kunnen zijn. Zodat je het vertrouwen uit jezelf weet te halen en moeiteloos jouw ruimte inneemt, in plaats van je gemoedstoestand af te laten hangen van de waardering die jij van anderen krijgt.

Meer over het “Stralend & Energiek Leven” Programma

Yes! Het feit dat je dit nog leest betekent dat je op zoek bent naar meer plezier, speelsheid en levenslust.
In mijn “Stralend & Energiek Leven” Programma leer ik je in 4 maanden hoe je de verbinding met jezelf herstelt zodat je voelt wat jij nodig hebt om keuzes te maken om een leven te leiden waarin jij meer zelfvertrouwen, vrijheid en plezier ervaart. In plaats van jezelf klein te houden omdat jij je blijft aanpassen aan je omgeving.

Het programma bevat:

>

Een uitgebreide kick-off van 1,5 uur. Voor de kick-off vul jij een intakeformulier in. Tijdens de kick-off gaan we hier uitgebreid op in om te kijken waar je nu staat en waar jij aan wilt werken. Na dit gesprek heb je helder waar jij de komende tijd aan gaat werken en welke eindresultaat jij voor ogen hebt;

w

In de 3 maanden na de kick-off heb je 4 x een 1-op-1 coachsessie van 75 minuten waarin we de verdieping opzoeken zodat duidelijk wordt waar jouw blokkades zitten en we deze meteen kunnen aanpakken;

In de komende 4 maanden heb je daarnaast ook 2x een healingsessie op afstand van 45 minuten. De sessies helpen je te helen wat er tijdens het traject wordt aangeraakt en bieden een fijne bedding voor jouw innerlijke groei. Deze sessies worden als een bijzondere toevoeging aan het programma ervaren. Vaak voel je na afloop dat er iets geshift is, dat je wat heb mogen loslaten en dat er meer ruimte is ontstaan;

Z

Je krijgt opdrachten, meditaties en oefeningen om inzicht te geven in waar jij je nu bevindt, helemaal afgestemd op jouw situatie en jouw behoefte van dat moment. Zie voor meer info m.b.t. tijdsinvestering de “Veel gestelde vragen”.

Tijdens dit programma heb je de mogelijkheid om al jouw vragen met me delen via de mail of whatsapp. Ik reageer hier van maandag t/m donderdag binnen 24 uur op. Ik vind het namelijk belangrijk dat je in beweging blijft. Dus juist als je vastloopt of je het even niet meer weet, kan ik je opvangen en weer in beweging helpen. Ups en downs horen erbij tijdens het programma, maar het is fijn als je vastloopt dat je dat kunt delen.

A

4 weken na het laatste coachgesprek hebben we een afsluitende evaluatiesessie waarin we bespreken hoe jouw voortgang is geweest en we terugkijken op de mooie stappen die je tijdens het programma hebt gezet.

Na het “Stralend & Energiek Leven” Programma:

N

Heb je het gevoel dat je leven (weer) klopt omdat je durft te kiezen wat goed is voor jou;

N

Blijf je helemaal bij jezelf en laat je je niet meer meesleuren door de zwaarte van anderen;

N

Herken je wanneer je in de oude valkuil trapt van dingen weg rationaliseren, en weet je hier snel op bij te sturen;

N

Heb je het gevoel dat je leven (weer) klopt omdat je durft te kiezen wat goed is voor jou;

N

Voel je wat je écht graag wilt, in plaats van ‘weten’ wat je wilt en rekening te houden met de wensen van je omgeving;

N

Accepteer jij jezelf zoals je bent, met zowel je kwaliteiten als je schaduwkanten omdat je weet dat die erbij horen en je hier niet voor weg hoeft te lopen;

N

Ben je blij en tevreden met jezelf om wie je bent, en niet om wat anderen van jou vinden;

N

Ervaar je minder moeten en meer rust en plezier in je leven waardoor je het gevoel hebt dat alles moeiteloos gaat;

Dit is wat anderen over mij zeggen

Melanie stelt de juiste vragen en gebruikt een geweldige methode waardoor je zelf het juiste inzicht krijgt. De rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt maakt dat je je gelijk op je gemak voelt en je ook vol overgave de sessie in kan gaan.
Lees hier meer.

Annemiek, 38 jaar

De sessies hebben mij op een positieve manier inzicht gegeven in mijn handelen en hoe ik kan veranderen om me beter te voelen. Melanie heeft mij op een positieve manier inzicht gegeven in waar de schoen wringt.

Vrouw, 46 jaar

Melanie heeft een heerlijke, rustige energie.  Ze geeft hulp in je denkproces als je zelf even vastloopt, en overal is ruimte voor – het traject is echt maatwerk.
Lees hier meer.

Vrouw, 38 jaar

Melanie brengt helderheid in de wirwar van gedachten door het juiste eruit te pikken. Ze brengt het steeds terug naar de kern/hulpvraag zoals die van te voren is afgesproken.

Vrouw, 52 jaar

Veel gestelde vragen

Voor wie is het programma geschikt?

Het programma is geschikt voor bewuste vrouwen die het waard vinden om in zichzelf te investeren, zowel qua tijd, aandacht en geld. Het is voor jou als jij er genoeg van hebt dat jij je aanpast aan je omgeving ten koste van jouw sprankels en plezier in het leven, en je voelt dat je nu verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen geluk en je leven. Je staat er open-minded in en bent benieuwd welke tools jou kunnen helpen op weg naar meer zelfvertrouwen, plezier en levenslust.  Je weet dat je hierin ook de nodige schaduwkanten van jezelf tegen gaat komen maar schrikt daar niet voor weg.

Voor wie is het programma niet geschikt?

Dit programma is vooral niet geschikt als je op zoek bent naar een kant-en-klare oplossing voor jouw situatie. Het is ook niet geschikt als je denkt dat je door een paar kleine aanpassingen in je mindset snel jouw verlangen gereaslieerd wordt. Als je ook geen belang hecht aan verdieping en zingeving is dit programma ook niet geschikt.

Hoe veel tijd ben ik kwijt?

Het programma start met een kick-off sessie en eindigt met een evaluatie. Tussen die twee afspraken zit doorgaans 4 maanden. De tijdsduur van de gesprekken zelf vind je bij de uitgebreide informatie over het programma. Na de coachsessies vraag ik jou om een reflectieverslag te schrijven zodat jij het meeste resultaat boekt tijdens het programma. Je kunt het verslag zo lang maken als je wilt, maar doorgaans is 15-30 minuten voldoende. Afhankelijk van de behoefte geef ik ook opdrachten of meditaties, helemaal afgestemd op jouw situatie. Hoe veel tijd je hieraan besteed is aan jou maar ga maar uit van 30-45 minuten. De verdere invulling (bijvoorbeeld verdiepende boeken lezen) is aan jou.

Waarom is er een matchgesprek?

De basis van een coachtraject is vertrouwen, en dat is er pas als we beiden een klik voelen. Dat onderzoek ik graag met jou tijdens een matchgesprek!

Wat is de investering?

Als je interesse hebt in deelname aan dit programma plannen we eerst een matchgesprek in. Hierin bespreken we waar jouw behoeftes liggen. Als blijkt dat we een klik hebben en het programma ook bijdraagt aan jouw behoeftes vertel ik jou wat de prijs van dit programma is, zodat jij je keuze niet alleen op basis van geld maar ook op basis van de toegevoegde waarde maakt.

Ik twijfel of dit traject mij gaat helpen, ik heb al zo veel geprobeerd. Waarom zou dit nu wel werken?

Werken aan jezelf en patronen veranderen is altijd hard werken en dat gaat niet vanzelf! Ik kan jou niet veranderen, wel kan ik jou tools aanreiken die jou inzichten geven in waarom je de dingen doet zoals je ze doet, en wat het je oplevert om dingen anders te doen. Wat ik vaak terug hoor van cliënten is dat ze door het traject echt voelen wat iets met ze doet, in plaats van alleen vanuit het hoofd ‘weten’ wat iets met ze doet. Dat maakt een groot verschil!

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@melaniekoning.nl.

Heb je geen vragen meer en wil je graag deelnemen aan het programma? Plan dan hier een matchgesprek in om te kijken of we een klik hebben!

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Melanie Koning Coaching - voor Bewustzijn en Groei

Copyright 2020 - 2022