fbpx

Wie zijn eigen weg gaat
kan nooit worden ingehaald
 – Ki wijsheid –

In cirkels denken

Lang was mijn denken – voelen en handelen niet op elkaar afgestemd waardoor ik de verbinding met mezelf was kwijtgeraakt. Mijn focus lag op de zaken buiten mezelf en ik kwam in een patroon van ‘in cirkels denken’ terecht.

Om op het punt te komen waarop ik weer in contact met mijn innerlijke kracht kwam, moest ik eerst met een burn-out thuis komen te zitten. Pas toen ik leerde afstemmen op mijn gevoel en van daaruit denken en handelen, verdwenen fysieke en mentale klachten. Ik mocht mijn levensenergie weer voelen en kreeg zin om dingen te doen die bij mij passen en mij energie geven.

Van wilskracht naar levenskracht

Ik zet mijn levenservaring, opgedane kennis, eigen wijsheid en ontwikkelingsprocessen in om vrouwen te begeleiden bij hun zoektocht naar hun innerlijke kracht. Ik nodig mensen uit anders te kijken naar zichzelf en hun omgeving, waardoor ze zich anders gaan voelen en (opnieuw) kunnen kiezen en leven vanuit vertrouwen. De shift van wilskracht naar levenskracht te maken.

In mijn artikel lees je meer over mijn levensloop en mijn levenslessen.

Space holder

Ik zie jou voor wie je écht bent en weet op een zuivere manier de rol van ‘space holder’ invulling te geven. Dat doe ik door liefdevol de ruimte open te houden, zodat jij de oplossing voor jouw probleem of uitdaging of jouw weg naar groei kunt vinden.

Het gaat niet om oplossingen aandragen, resultaten beïnvloeden of onderwerpen vermijden. In de kern gaat mijn coaching over oordeelloos zijn, ondersteunend en dienend aan jouw ontwikkelproces. Vanuit opdrachte verbinding, compassie en liefdevolle aandacht. Zodat jij de rust en het vertrouwen krijgt om te voelen wat er gevoeld mag worden en een andere laag in jezelf aan te raken. En je gedragen voelt door mijn zuivere, helende begeleiding.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en een stukje mee te lopen op jouw pad, voel je welkom!

 

Warme groet,

Melanie Koning

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Melanie Koning Coaching - voor Bewustzijn en Groei

Copyright 2020 - 2022