fbpx

Wat een prachtige vrouw om een sessie mee te hebben. Als collega coach is het soms goed om even met een andere coach een sessie te doen, om even weer nieuwe inzichten te krijgen en op een andere manier naar jezelf te kijken. Als beginnend coach kan ik veel leren van haar manier van werken.  Melanie stelt de juiste vragen en gebruikt een geweldige methode waardoor je zelf het juiste inzicht krijgt.
De rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt maakt dat je je gelijk op je gemak voelt en je ook vol overgave de sessie in kan gaan. Na de sessie wist ik waar ik stond en voelde ik me echt ontspannen.
Zeker een aanrader!

Annemiek, 38 jaar

De sessies hebben mij op een positieve manier inzicht gegeven in mijn handelen en hoe ik kan veranderen om me fijn te voelen. Melanie heeft mij op een positieve manier laten zien waar bij mij de schoen wringt. Ze is een fijne, rustige en vooral positieve vrouw. Zij luistert eerst goed waar de schoen wringt en gaat dan oefeningen e.d. doen.

Vrouw, 46 jaar

Melanie heeft een heerlijke, rustige energie. Ze geeft prettige feedback en prikkelende vragen, en bedenkt mooie oefeningen en heeft fijne begeleidde meditaties. Ze geeft hulp in je denkproces als je zelf even vastloopt, en overal is ruimte voor, het was helemaal op mijn situatie toegeschreven. Melanie is heel prettig in de omgang en straalt positieve energie uit, ze is een inspiratie doordat ze zelf ‘haar hart volgt’ en dit straalt ze ook uit.

Vrouw, 38 jaar

Melanie luistert goed en geeft echt ‘zorg op maat’. Ze weet heel snel verbanden te leggen, waardoor ze de juiste vragen op het juiste moment stelt. Ze heeft humor, houdt goed professionele afstand zonder dat het afstandelijk voelt. 

Vrouw, 51 jaar

Melanie komt geloofwaardig over en neemt alles serieus, waardoor er vertrouwen is. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. En er is ruimte om te kunnen vertellen. Melanie brengt helderheid in de wirwar van gedachten door het juiste er uit te pikken. Ze brengt het steeds terug naar de kern/hulpvraag zoals die van te voren is aangegeven. Mooie oefeningen bij hetgeen wat we gingen bespreken of hadden besproken. Dat geeft aan dat ze zich heeft voorbereid. De uitleg en het doel van de oefeningen geeft ze helder weer.  Heel hartelijk bedankt voor de afgelopen weken, ik heb er veel aan gehad en ben daardoor weer een flinke stap vooruit gegaan. Dank!

Vrouw, 52 jaar

Volharding, overzicht en rust vind ik twee hele sterke kwaliteiten die tonen dat er met aandacht en liefde gewerkt wordt aan de het bereiken van de samen, vooropgestelde doelen. Leuk hoe er iedere keer met een andere oefening of invulling het traject speels en uitdagend bleef.

Vrouw, 48 jaar

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Melanie Koning Coaching - voor Bewustzijn en Groei

Copyright 2020 - 2022